X

14 Şubat’ta 16 Çift Evet Dedi

14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla Kırıkkale’de 16 çift evliliğe evet dedi

Çiçeği burnundaki çiftlerin nikahını kıyan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Özel bir günde evliliğe ilk adımı atıyorsunuz. Sevgililer gününde evet diyorsunuz, sevginiz hiç eksik olmasın” ifadesini kullanarak tebriklerini iletti.
Sevgililer gününü daha da özel bir tarih haline getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden randevu alarak bugün nikah dairelerinin yolunu tuttu. Kırıkkale’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah günlerinin özel olmasını isteyen çiftler, Kırıkkale Belediyesi nikah dairesine başvurdu. Belediyeye başvuran çiftlerin nikahını ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Özel günün ilk nikahı Faslı gelin adayı Zahrabenharrak(48) ile Kırıkkaleli Hüsamettin Baran(56) arasında kıyıldıÇiçeği burnundaki çiftlerin nikahını kıyan Belediye Başkanı Saygılı ömür boyu mutluluklar diledi. 14 Şubat Sevgililer gününde evliliğe ilk adımı atan çiftlere Belediye Başkanı Saygılı tarafından Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve birer altın hediye edildi.
Çiftlerin evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim eden Başkan Saygılı “Sevgililer günü gibi özel bir günde evliliğe ilk adımı atıyorsunuz. Dileğim sevginizin ömür boyu hiç eksilmemesidir. Bugün evliliğe evet diyen tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
İbrahim Akpınar
Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla