X

5 yıldır yapılmayan arıza giderildi

Başkan Tekin personeli tebrik etti

Bahşılı ilçesinde 5 yıldır arızası giderilmeyen ve bu nedenle etrafı tamamen sazlık olan bölgede Belediye ekipleri çalışma yaptı ve hem arızayı giderdi ve hem de etrafı temizledi.

5 YILLIK ARIZAYI GİDERDİLER
Bahşılı’nın yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’le birlikte Belediye işler hale getirildi. Belediye ekipleri ilçenin bir çok yerinde uzun zamandır el atılmayan bölgelere el atıyor. Belediye ekipleri yaklaşık 5 yıldır arızası giderilmeyen ve bu yüzden atrafı sazlarla kaplı duruma gelen yerdeki arızayı giderdi ve çevreyi de temizledi. Çalışma konusunda bilgi veren Belediye ekipleri, “Parkeli yolun üzerinde 5 yıldır yapılmayan su patlağı artık kamış ve yosun bağlamış. Mevkii rahmetli Fasıllı Ahmet Yaman amcamızın evinin olduğu yer. İnşallah bundan sonra 1 damla su akmayacak, boşa vatandaşın 1 kuruşu heder olmayacak” dedi. Çalışmayı yakından takip eden Başkan Tekin, personelin gayretini tebrik etti ve “Arkadaşlarımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Emeklerine sağlık” dedi.

Kırıkkale 24:

Yorumları Görüntüle (1)

  • Belediyecilik bir ata sporudur, kiminin bakış açısı yemek, kiminin bakış açısı çep doldurmak, kaide olmuş olan bir vaka da KALDIRIM'dır. %99.99 kaldırım döşer, kimileri görmezden gelir, kısaca işini hakkıyla, adaletle ve milli görüş dairesinde yapanı göremedik.

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla