X
    Kategoriler: Siyaset

AMACIMIZ MAĞDURLARI BELİRLEMEK

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, haksız yere FETÖ damgasını yiyen vatandaşların eski görevlerine dönmeleri için çalışma yaptıklarını söyledi. Baloğlu, “Kimseyi aklama gibi bir derdimiz yok bizim amacımız mağdur olan insanları ortaya çıkarmaktır” dedi.

 

KATKI SAĞLAYANLARIN EN AĞIR CEZAYI ÇEKMESİ GEREKİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu, FETÖ ile mücadele başta olmak üzere Kırıkkale’de yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kırıkkale İl Başkanlığı olarak 570 kişi ile görüştüklerini ifade eden Baloğlu, görüşülen kişiler arasında Kırıkkaleli veya başka şehirli diye ayrım yapmadıklarını söyledi. Görüşmelerin ardından 4 ayrı rapor hazırladıklarını ifade eden Baloğlu, raporları MHP genel sekreterliğine sunduklarını söyledi. Baloğlu, “Biz vatandaşlarla görüşmeye devam ettik. Biz bu işe başlarken ilk beyanımız şuydu; bağlantısı olmadığı halde mağdur edilen vatandaşlarımız ve bunların yakınlarının mağduriyetinin giderilmesi için elimizden geleni yapmak. Bunun için çalışma yaptık ve amacımız kimseyi aklamak değil. Bizim amacımız bu yapı içerisinde olmadığı halde terörist damgası yemiş insanların eski görevlerine dönmesidir. Bu terör örgütünün faaliyetlerine katkı sağlayan herkesin hak ettiği cezayı çekmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

İSMAİL BİLDİK VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

Baloğlu “Görüşmelerde masum olduğuna inanmadıklarımız da var. Özelikle bu yapının içerisinde olup ta kendisini gizlemeye çalışanlar var. Kendisini gizlemeye çalışırken bağlantısı olmayan kişileri ihbar ederek kendilerini gizlemeye çalışanlar olduğunu düşünüyoruz. Emniyet ve valiliğimiz ilimiz genelinde yeterince düzenli çalışma yürütülüyor zaman zaman bizlerde bilgi alıyoruz” ifadelerini kullandı. MHP’ye bağlı Sulakyurt Belediyesi’nin gece gündüz çalışmalar yaptığını belertin Baloğlu, “Partimize bağlı Sulakyurt Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız İsmail Bildik hem Kırıkkale hem Sulakyurt tanıtımına katkı sağlayan bir festival düzenledi. Festivalin düzenlenmesinde emeği gecen herkese ve özelikle Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha kapsamlı bir şekilde devamını bekliyoruz. Bu çalışmalar yapılırken bazı siyasi aktörlerin sırf MHP’li belediye olması hasebiyle festivale ve çalışmalara destek olmuyor. Hatta engel olma yolunu seçiyorlar. Bu durum Sulakyurt halkı kadar bizleri de derin bir üzüntüye sokmuştur.” diye konuştu.

 

TEPKİMİZİ KOYACAĞIZ

Baloğlu, “Gönül arzu ederdi ki, seçimler sadece seçim zamanına kalsın ve tek amaç millete hizmet olsun. Şu iyi bilinsin ki kısıtlı imkanlarla ve bütün engellemelere rağmen mücadele eden, hizmet eden belediye başkanlarının partilerini gözetmeksizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Art niyetli davrananlara da yeri ve zamanı geldiğinde tepkimizi koyacağız” dedi.

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla