X

BALIŞEYH’DE HALK TOPLANTISI YAPILDI

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesinde Vatandaşla Buluşma Toplantıları kapsamında İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş’ın başkanlığında İlçe Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan’nın koordinesinde ÇPL Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi

İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde “Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi. Söz konusu toplantılarda muhtarların, vatandaşların istek ve talepleri tek tek dinlendi. Güvenlik toplantısında ise güvenlik konuları konuşuldu. İlçe Kaymakamı, ilçe merkezinde ve köylerde şüpheli görülen kişilerin kolluk kuvvetlerine bildirilmesini, köylerde meralara, köy tüzel kişiliğine ait yerlere vatandaşlarla yapılan müdahalelerde muhtarların duyarlı davranarak kaymakamlığımıza müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.
2017 Yılı KÖYDES projeleri konuşuldu, İl Özel İdaresince projesi gönderilen işlerin Birliğimizce ihalelerinin yapıldığı ifade edildi. Daha sonra Balışeyh Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Olağan Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımıyla gündemdeki konular görüşülerek gerekli kararlar alındı.

İbrahim Akpınar
Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla