X

Başbakan Yıldırım 17 Aralık’ta Kırıkkale’ye Geliyor

Başbakan Yıldırım 17 Aralık’ta Kırıkkale’ye Geliyor

Metal yorgunluğu açıklamalarının ardından Kırıkkale Ak Parti Teşkilatında atamalarla başlayan değişiklik ilçe kongreleriyle devam etmişti. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından şimdi sıra il kongresine gelmiş durumda. Ak Parti İl Başkanlığı kongresinin 17 Aralık’ta yapılacağı, kongreye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı bildirildi.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´nın kongre tarihi belirlendi. İlçe kongrelerini tamamlayan partinin il kongresini 17 Aralık tarihinde yapacağı öğrenildi. Kırıkkale Başpınar’da bulunan 17 Ağustos Spor salonunda yapılması planlanan kongreye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı belirtiliyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığında kongreye tek aday ve tek liste ile gidilecek. İl yönetimini oluşturmak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ile görkemli bir kongre yapması bekleniyor. Merkez İlçe Başkanlığı kongresinin Genel Merkez´de büyük yankı yaptığı ifade ediliyor. İl kongresinin daha büyük yankı yapması için çalışma yapıldığı ifade ediliyor. Kongreye şimdiden herkesin davetli olduğunu söyleyen İl Başkanı Dağdelen, Başbakan Binali Yıldırım’ın programının netleştiğini, 17 Aralık’ta yapılacak olan il kongresine katılacağını vurguladı.

Kırıkkale24 Haber Merkezi

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla