X

Dağdelen Bakan’a eşlik etti

Kırıkkale’li şehidimizin cenaze törenine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’ta katıldı. Bakan Selçuk’a törende AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen eşlik etti.

GENİŞ KATILIM OLDU

HAKKARİ’de, Irak sınırında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 4 askerden Piyade Sözleşmeli Er Şevket Çetin (27), memleketi Kırıkkale’de yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğa uğurlandı. Cenaze törenine geniş katılım oldu. Nur Camii’ndeki törene Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, il protokolü ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

DAĞDELEN EŞLİK ETTİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, törene katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a eşlik etti. Cenaze töreni için Kırıkkale’ye gelen Bakan’ı karşılayan Başkan Dağdelen, tören alanında şehit ailesi ile buluşturdu ve bir süre sohbet etti. Bakan Selçuk, törende şehit ailesi ile yakından ilgilendi. Bakan Selçuk, törenin ardından Kırıkkale’den ayrıldı.

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla