X

EĞİTİMDE EN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM ETKİLİ İLETİŞİM

EĞİTİMDE EN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM ETKİLİ İLETİŞİM

Eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Derneğinin tarafından organize edilen ‘Etkili İletişim’ konulu konferansa katılmak üzere Kırıkkale’ye geliyor. Yurt genelinde düzenlediği konferanslarla adından söz ettiren Kapaklıkaya 28 Şubat tarihinde iki ayrı konferansta Kırıkkaleli vatandaşlarla bir araya gelecek.

ALİŞAN KAPAKLIKAYA

Kırıkkale’de faaliyet gösteren Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Derneği, Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya’yı Kırıkkalelilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Yurt genelinde düzenlediği etkili iletişim seminerleri ile adından sık sık söz ettiren Alişan Kapaklıkaya, 28 Şubatta iki ayrı konferansta Kırıkkaleli vatandaşlarla bir araya gelecek. Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar Derneği organizasyonunda Kırıkkale’ye gelen Kapaklıkaya ilk olarak saat 16,00’da ‘Özgüven ve Motivasyon’ konulu konferansla ardından ise
Saat 20,00’de ‘Aile İçi İletişim’ konulu konferansla Nur Camii Konferans salonunda olacak. Söyleşilerinde sevginin ve bu hissi dillendirmenin önemine vurgu yapan Kapaklıkaya, buna imkan ve fırsat varken sevginin dillendirilmesi gerektiğini ifade ediyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRECEK

Kapaklıkaya’nın konferanslarına ilginin yoğun olması beklenirken organize edilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Osman Emre Delice ‘Alişan Kapalıkaya yurt genelinde düzenlediği etkili iletişim seminerleri ile adından sıkça söz ettiren eğitimci yazar. Katıldığı söyleşilerin tamamına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Eğitimin en önemli unsurlarından birisi etkili bir iletişimdir. Hayatımızın her döneminde içerisinde bulunduğumuz eğitim süreci içerisinde oldukça önemli bir yere sahip olan etkili iletişimi Alişan Kapaklıkaya’dan dinleyeceğiz. Bu organizasyon ile hem biz dernek olarak önemli bir çalışmaya imza atmış olacağız, hem de Kırıkkaleli vatandaşlarımıza özgüven, motivasyon ve aile içi iletişim konularında güzel bir konferans sunmuş olacağız. Bu konferans diğer illerde büyük ilgi gördü. Kırıkkale’de de büyük ilgi göreceğine inanıyoruz” dedi.

 

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla