X

Corona Virüs

Neyse ki Korkulan Olmadı

Kırıkkale Ziraat Bankası merkez şubesinde çalışan bir personele Covid-19 teşhisi konulmuş ve tedavi altına alınmıştı ÇALIŞANLARIN HEPSİNE TEST YAPILDI Kırıkkale… Devamı..

Corona Günlerinde Lösev İş Başında

KORONA GÜNLERİNDE LÖSEV İŞ BAŞINDA LÖSEV, COVİD-19 tehdidi karşısında en savunmasız olan kanser ve lösemi hastalarının yanında. Ailelerine, hijyen ve… Devamı..

Rektör Aslan Covid-19 İle İlgili Açıklama Yaptı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, koronavirüsle mücadele çerçevesinde Kırıkkale Üniversitesi’nde alınan tedbirler ve yapılan çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.… Devamı..

Sadettin Saran memleketi Kırıkkale’ye yardım etmeye devam ediyor

Sadettin Saran memleketi Kırıkkale’ye yardım etmeye devam ediyor Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, korona virüs dolayısıyla Kırıkkale’de geçici… Devamı..

Son dakika! Haydar Baş corona virüsünden hayatını kaybetti

Son dakika! Haydar Baş corona virüsünden hayatını kaybetti Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Trabzon'da corona virüsü (Covid-19)… Devamı..

Kırıkkale Denizbank Hizmete Ara Veriyor

Kırıkkale Denizbank Şubesi Corona Virüs Sebebiyle Hizmete Ara Veriyor Kırıkkale Denizbank Şubesi müşterilerine yaptığı bildirimde,"Değerli Müşterimiz, Koronavirus salgınının oluşturabileceği risklere… Devamı..

Kırıkkale’de Jandarma Drone İle Corona Virüs Denetimi Yaptı

Kırıkkale'de yeni tip Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında jandarma park, bahçe ve mesire alanlarında drone ile denetim yaptı Kırıkkale İl Jandarma… Devamı..

MKEK’de Çalışma Şartlarına Düzenleme

MKEK’de Corona Virüs nedeniyle çalışma şartları yeniden düzenlendi Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görünen Corona Virüs (Covid… Devamı..

Saran’dan Sağlık Bakanlığı ve Kırıkkale Esnafına 1 Milyon Yardım

Saran Group’tan Corona Virüs Salgınına Karşı Mücadele İçin Sağlık Bakanlığı ve Kırıkkale Esnafına 1 Milyon TL Yardım Tüm dünyayı etkisi… Devamı..

Kırıkkale’de Maske ve Dezenfekte Ürünlerde Fiyat Artışı Denetimleri

Kırıkkale'de, corona virüs nedeniyle maske fiyatlarında fahiş fiyat artışı iddialarına ilişkin 24 iş yerinde denetim gerçekleştirildi. Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamada,… Devamı..

Corona Virüs Nedeniyle Okulların Tatil Edilmesi Gündemde

Corona virus  nedeniyle okulların tatil edilmesi gündemde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda… Devamı..

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla