X

mkek

MKEK Enerjetik Malzemeler Üretim Tesisi Açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerjetik Malzemeler Üretim Tesisi'ni açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjetik Malzemeler Üretim… Devamı..

MKEK Türkiye’nin Gücüne Güç Katıyor

ÖZEL HABER MKE gurur veriyor Pandemi’de MKE çok aktifti Yeni teknolojiler dikkat çekiyor Türkiye’nin en önemli Savunma Sanayii tesisi olan… Devamı..

MKE Üretimi BORAN TSK’nın Emrinde

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu üretimi Boran Tsk'nın emrinde   Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), sosyal medya hesabı üzerinden… Devamı..

Kırıkkale Tıp Fakültesine Yeni Yoğun Bakım Ünitesi

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tam teşekküllü 27 yataklı yeni yoğun bakım ünitesi hizmete… Devamı..

MKEK ‘den Öğrencilere 1200 Tablet

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), Kırıkkale'de "Eğitime Engel Yok Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere 1200 tablet MKEK sosyal tesislerinde… Devamı..

MKEK Kırıkkale Silah Müzesi İhalesi Yapılıyor

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) tarafından Kırıkkale'ye yaptırılacak olan silah müzesi için ihale yapılacak Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, Makine… Devamı..

Test Atışları Başarılı Geçti

Modern silah ve mühimmatlara yönelik üretimlerini ar-ge çalışmalarına paralel olarak yoğunlaştıran Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), yeni bir silah… Devamı..

Oktay Kaynarca MKE Genel Müdürü Yasin Akdere’yi Ziyaret Etti

Bir televizyon kanalında yayınlanan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca MKEK Genel Müdürü Yasin Akdere’yi ziyaret etti. Rol… Devamı..

Bakan Yardımcısı Nebati Maske Üretim Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Kırıkkale Maske Üretim Tesisini ziyaret için ilimize gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati maske üretim merkezinde incelemelerde bulundu.… Devamı..

MKEK Termal Kamera Sistemi Geliştirdi

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede kullanılmak üzere termal kamera sistemi geliştirdi. Türk savunma… Devamı..

MKEK’den Biz Bize Yeteriz Kampanyasına 3 Milyon TL Bağış

MSB TWİTTER HESABINDAN DUYURDU Corona Virüs salgınının etkilerini azaltmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 aylık maaşını vererek başlattığı ‘Milli… Devamı..

MKEK’de Çalışma Şartlarına Düzenleme

MKEK’de Corona Virüs nedeniyle çalışma şartları yeniden düzenlendi Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görünen Corona Virüs (Covid… Devamı..

MKEK Maske Desteği Verecek

Milli Savunma Bakanlığı, ihtiyaç duyulduğunda Sağlık Bakanlığı ve halkın maske ihtiyacına destek vereceklerini açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Dikimevleri, Makina… Devamı..

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla