X

Evi Çöp Eve Dönen,Vatandaşın Evi Temizlendi

Yaşlı Kadın ile Mental Engelli oğlunun yaşadığı ev temizlendi

Kırıkkale’nin Keskin İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN’in girişimleriyle başlatılan “Evde Yaşlı Bakım ve Temizliği” projesi kapsamın da engelli oğluyla birlikte yaşayan ,ilerlemiş yaşı nedeniyle günlük temizliğine yeteri kadar yapamadığı için evi çöp eve dönen vatandaşın evi temizlendi.

Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesinde mental engelli oğluyla yaşayan yaşlı teyzenin evine giden proje çalışanları, uzun süredir temizlik yapılmayan evde duvarların örümcek ağı ile kaplandığı, mutfak ve diğer yaşam alanlarının sağlığa uygun olmadığını gördü.

4 kişilik ekip yoğun ve özverili çalışmayla, evde kullanılmayacak durumda olan eşyaları atıp daha temiz eşyalar koydular. Odaları kireçle badana yaparak evin daha hijyenik ve sağlıklı yaşanır hala getirdiler.

Keskin ilçe Kaymakamı KÖKEN; ilçede yürütülmekte olan bu proje ile bir çok yaşlı ve engelli vatandaşın evlerinin düzenli bir şekilde temizlendiğini, projeden çok fazla olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Bu vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamaları için sürekli olarak evlerinin temizleneceğini söyledi.

Kırıkkale24 Haber Merkezi

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla