X

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MEKTUP VAR

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MEKTUP VAR

Yurtiçinde ve Yurtdışındaki Vatandaşlarımız tarafından “Güvenlik Güçlerimizin Yanındayız” projesi kapsamında, çeşitli İllerimizden ve Yurtdışından Güvenlik güçlerimize hitaben manevi destek amaçlı yazılan mektuplar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve 07 Haziran 2016 tarihinde İstanbul – Vezneciler Semtinde seyir halindeki Çevik Kuvvet araçlarına pkk tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırı sonucu Şehitlik Mertebesine ulaşan Polis Memuru Emrah Pekdoğan’ın kardeşi tarafından İl Jandarma Alay Komutanlığına teslim edildi.

Proje kapsamında 21 adet mektuplardan bir tanesi Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural’a, İkincisi Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Güneş’e ve kalan 19 mektup İl Jandarma Komutanlığı Emrinde Vatani görevlerini yerine getiren Askerlere teslim edildi.

Projeyi başlatanlara ve emeği geçenlere kendilerine verdikleri manevi desteklerden dolayı memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Komutanı İbrahim Ayhan Vural” Yaptığınız bu uygulama bizleri gerçekten çok memnun etti, duygulandırdı. Bize güç, kuvvet verdi. Biz Yüce Devletimizin Bölünmez Bütünlüğü uğruna çok Şehit verdik, Gazi olduk. Ben de bir Gazi Komutan olarak Milletimizden aldığımız güç ve destekle bizim bileğimizi kimsenin bükemeyeceğine, her zaman zaferin bizim olacağına inanıyorum, manevi desteğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kırıkkale24 Haber Merkezi

 

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla