X

Haklı Gururu Yaşıyoruz

Haklı Gururu Yaşıyoruz

İstiklal Marşımızın, milli marş olarak kabulünün 100.yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayınlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “İstiklal marşı yeniden dirilişin ifadesi, devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolüdür. Bu gün bu haklı gururu yaşıyoruz” dedi.

Mücadelenin En Güzel Örneği
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İstiklal Marşı’nın, Türk Milleti’nin milli birliğinin, beraberliğinin ve bağımsızlığının sembolü olduğunu mesajında ifade eden Başkanı Saygılı, ” Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılarak kaleme alınan ve milletimize hediye edilen her kıtasında ecdadımızın kahramanlığının, milletimizin cesaretinin anlatıldığı, İstiklal Marşımız, milletimizin imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği onurlu mücadelenin en güzel ifadesidir” dedi.

Rahmetle Anıyorum

İstiklal Marşımızın zor zamanlarda birlik ve beraberliğimizin önemini bizlere çok iyi anlattığını söyleyen Başkanı Saygılı “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın. Bu duyguyla, İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümünde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu cennet vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla