X

“Keskin gıpta edilen şehir olacak”


AK Parti Teşkilatı tarafından Keskin ilçesinde seçim öncesinde eksiklerin tamamlanması için büyük çaba gösteriliyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, çalışmalarla bizzat kendisi ilgileniyor.

İLÇEDE HUMMALI BİR ÇALIŞMA
AK Parti Teşkilatı 2 Haziran seçimleri için Keskin’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim öncesinde ilçenin eksiklerinin tamamlanması için büyük çaba gösteriliyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, çalışmaları hem bizzat kendisi yürütüyor ve hem de yakından takip ediliyor. İlçenin Yenice Mahallesi’nde yol çalışması yapıldı.

YENİCE MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMASI
İl Başkanı Dağdelen, çalışmaları gece saatlerinde bizzat takip etti. Çalışmayla ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskin İlçemizde Yenice Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde gördük. Mübarek Ramazan’ın son günlerinde gecesini gündüzüne katan saha ekiplerine Keskinli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. 2 Haziran seçimlerinden sonra Keskin gıpta edilen bir şehir haline gelecek” dedi.

MADEN MAHALLESİNE ASFALT
İlçede bir başka mahallede de başka bir çalışma yürütülüyor. Maden Mahallesinde yollarda asfalt çalışması sürdürülüyor. Bu konuda da bilgi veren Başkan Dağdelen, “Keskin’de gece mesaimiz devam ediyor. Maden mahallemizde yapılan asfalt çalışmasını yerinde gördük. Bugün olduğu gibi 2 Haziran’dan sonra da, Keskinli hemşehrilerimize verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız” dedi.

adana escort

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla