X

Kırıkkale Ak Parti Teşkilatı Türkiye Genelinde İkinci Oldu

KIRIKKALE AK PARTİ İL  TEŞKİLATININ BÜYÜK BAŞARISI

AK Parti’nin ülke genelinde başlattığı üye kayıt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Genel merkez verilerine göre Nuh Dağdelen başkanlığında ki Kırıkkale Teşkilatı, 51 il teşkilatı arasında en fazla üye yapan 2. teşkilat oldu.

HEDEF 6 BİN ÜYE

AK Parti’de üye kayıtları büyük bir hızla devam ediyor. 6 bin üye kaydı hedefi ile yola çıkan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 4 bin 500 üyeyi geçmeyi başardı. AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan verilere göre; Dağdelen Başkanlığında ki Kırıkkale Teşkilatı 51 il teşkilatı arasında en fazla üye yapan 2. teşkilat oldu. Kırıkkale, Iğdır’ı takip ederken Kırıkkale’yi ise Erzincan, Hakkari ve Şırnak takip etti. Kırıkkale teşkilatının başarısı genel merkez tarafından da takdirle karşılandı. Bir taraftan üye kayıt çalışması yapan İl Başkanı Dağdelen diğer taraftan da bu ay içerisinde yapılması beklenen il kongresi hazırlıklarını sürdürüyor.

ÜYE SAYISI 10,5 MİLYON OLDU

Türkiye genelinde kampanya başlatan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’nin üye sayısı 17 Temmuz 2020’den bu yana 296 bin 336 artarak 10 milyon 592 bin 23 oldu.

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla