X

Kırıkkale Belediyesi Yolları Yıkıyor

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Tarafından Mahalle Ve Cadde Aralarında yıkama ve yol temizleme Çalışması Yapılıyor.

Yıkama çalışmalarına Kırıkkale nin en büyük mahallesi olan Çallıöz mahallesi ile başlanırken, her gün birkaç mahallede aynı çalışmanın sürdürüleceği bildirildi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale Belediyesi olarak Kırıkkale li vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmeyi, kendimize şiar edindik. Kısa süre öncesinde il de yağan kar, cadde ve sokak aralarında kirliğin oluşmasına sebep oldu. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile göz bebeğimiz olan Kırıkkale nin temizliği ile ilgili çalışmalarda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Aynı hassasiyeti Kırıkkale li vatandaşlardan gösterdiğini biliyoruz. Bu tür çalışmalar bahar aylarına kadar aralıklarla devam edecektir. Mahallesinde herhangi bir sıkıntısı şikâyeti olan vatandaşlarımız 24 saat hizmet veren “Alo 153 ” başvurabilirler” dedi.

İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla