X

Kırıkkale Emniyeti İhbar Hattı Kurdu

KIRIKKALE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEŞİTLİ SUÇLARLA MÜCADELE İÇİN WATSAPP İHBAR HATTI KURDU

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü; asayiş, narkotik, terör ve trafik suçlarıyla daha etkin mücadele edebilmek ve halkın desteğini alabilmek amacıyla WhatsApp ihbar hattı kurdu.

Vatandaşlar, “0552 155 71 71” numaralı hatta uyuşturucu satışı, kullanımı ve dağıtımı gibi tanık oldukları her konuyu “WhatsApp” uygulaması üzerinden ihbar, sesli mesaj, fotoğraf, video ve konum olarak ulaştırabilecek.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Asayiş, narkotik, terör ve trafik suçlarıyla daha etkin mücadele edebilmek ve vatandaşlarımızın desteğini alabilmek amacıyla akıllı telefonlarda en çok kullanılan ve görüntü alışverişi yapılabilen WhatsApp içerikli ihbar hattı kurduk” dedi.

Kırıkkale24 Haber Merkezi

 

Kırıkkale 24:

Yorumları Görüntüle (2)

  • Bu illetten şehrimizi gelecegimizi evlatlarımızı kurtaralım. Banane demeyelim bugun onlar yarın bizim bebelere torunlara musallat olmayacaklarını nerden bilelim. Bunun için bu yarasalardan sıtma mikrobu sacan sineklerden el birligi ile kurtulalım. Acırsak acınacak duruma düşeriz, geceleri yatamıyoruz sıfır cizen araclardan egzozu patlah şahinlerden cekin resmini atın 0552 1557171 bunlardan kurtulmanın en kolay yolu. Uyusturucu satilan muhitleri caddeleri virane yerleri kahveleri berberleri lokalleri cekin atın gerisini yigitlerimiz halleder Allahın izniyle. Varolasın Mahmut bey senden öncekiler sadece reklamlarını yaptılar. Sen icratlarınla bu pisliklerin başlarını ezdin silah atmayı bitirdin gibi, insallah gitmezsinde bu haşarelerden bizleri kurtarırsın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Size ve Tum yanınızda görevli abilerimize kardeşlerimize selamlar, iyi çalışmalar. Varolun Sagolun.

  • emniyet mudurlugu, omer kayali,kardesi Aden kayali ve Aden ekenin sahsima ve aileme akrabalarima yaptigi sapikliga bir tepki verin artik savciliga hepiniz such duyurusunda bulunarak.tc no 14518128910 herkeste o kirmizi noktalar vucutta siyah noktalar hesaplarin eklenmesi hangi emniyet personeli Aden ekene 10 yildan beribyardim etti hesaplarin takip be raporlamasinda.Kurt devletini kurmaya calisan soysuz insanlar

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla