X

Kırıkkale’ye Şehitlik Anıtı Yapılıyor

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale’ye Şehitler Anıtı’nın yapılacağını duyurdu.

Emniyet Müdürü Çorumlu, yaptığı açıklamada, tüm şehitlerin nesiller boyu unutmama adına kentteki uygun mekana Şehitler Anıtı yapılması için hazırlıkların son aşamasına geldiğini bildirdi.

Çorumlu, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada, “Şehitler diyarı Kırıkkalemiz için ‘Şehitler Anıtı’ yapılacak. Sayın Valimiz Yunus Sezer’in girişimleri ile ilimize şehitlerimizin bir abidesi olarak “Şehitler Anıtı” yapılacak. Aziz vatanımız için canlarını feda eden başta emniyet güçlerimiz ve diğer tüm şehitlerimiz anısına Sayın Valimiz Yunus Sezer’in girişim ve çalışmaları sonucunda kentimize yakışır bir mekanda ve şehitlerimizi nesiller boyu unutmama adına Şehitler Anıtı hazırlıkları son aşamasına gelmiş durumda. Gerekli ödenekleri ve anıtla ilgili teknik diğer detay hazırlıkları Sayın Valimiz Yunus Sezer tarafından yapılmış olup, uygun bir mekanın tespitinin ardından anıtın yapılmasına başlanılacaktır.” dedi.

-“Şehitlerimiz en ulvi değerimizdir.”

Yapılacak anıtın aslında devlet ve millet olarak birlik ve beraberliğin de bir sembolü olduğunu aktaran Çorumlu, şunları kaydetti:

“Şehitlerimiz aslında ‘ölüler’ olmayıp, sonsuz bir hayatla beraber, ilahi nimetlere mazhar olan en ulvi diğerlerimizdir. Bu anıt sayesinde bu ulvi duygu ve değeri zihinlerde zinde tutmanın yanı sıra millet olarak, devlet olarak birlik ve beraberliğimizin gücü ve sembolünü de daima taşımış olacağız.Bu vesile ile aziz şehitlerimizi tekrardan anıyor, onların şanını ebediyete kadar sürdürme adına desteklerinizi ve dualarını bekliyor, bu çok anlamlı konu ile ilgili ilk adımı atan Sayın Valimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla