X

Kocaoğlu Adaylığını Açıkladı

Türk Metal Kırıkkalespor’a başkan adaylığı konuşulan,Ankara’da ticaret yapan,Serkan Kocaoğlu başkan adaylığını açıkladı.Türk Metal Sendikasının desteğiyle adaylığını açıkladığını söyleyen Kocaoğlu,Türk Metal Sendikası varsa ben de varım yoksa ben de yokum dedi.Kocaoğlu,mevcut yönetime seslenirken, 10 gün içinde kongre kararı alınmazsa başkan adaylığından çekileceğini söyledi.

Ankara’da ticaret yaptığını belirten Serkan Kocaoğlu,Ben Ankara’da 4 iş ile uğraşıyorum. İnşaat, kırtasiye, kuyumculuk ve hayvancılık,Kırıkkalespor’a Türk Metal Sendikasının desteğiyle adaylığımı açıklıyorum. Daha önce yıllarca futbol oynadım. Kırıkkale’nin kötü gidişatını gördüm ve adaylığımı açıkladım. Ben buraya Türk Metal Sendikasının desteğiyle geldim onlar yoksa bende yokum.Karşı taraftan olumlu cevap gelirse otururuz konuşuruz dedi.

Mevcut yönetim hakkında konuşmak istemediğini belirten Kocaoğlu,Eski yönetim hakkında bir şey söylemek istemiyorum,şimdi bu konuların zamanı değil dedi.Kocaoğlu Ben şuanda takıma bakıyorum takımda motivasyon yok. Kimsenin kimseye güveni kalmamış. Güven olduktan sonra başarılar adım adım gelir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu. Mevcut yönetime 10 gün süre veren Kocaoğlu,10 gün içinde kongre kararı alınmazsa kendisinin de olmayacağını söyledi.

 

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla