X

Merkezimde Sen Varsın Projesi

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği iftar programında sporcular ve aileleri birlikte spor salonunda iftar yemeği düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, Türkiye genelinde 81 ilde Gençlik Merkezimize bağlı merkezlerde ‘Merkezimde Sen Varsın’ projesi kapsamındaki programına Ramazan ayı münasebetiyle de bir araya gelmesi sağlandı. Kırıkkale Başpınar Kapalı Stadyumu’nda ‘’MERKEZİMDE SENDE VARSIN’’ projesinde bulunan Kırıkkaleli sporcular ve aileleri beraber iftarlarını beraber açtılar. İftar Programına. Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, Tapu Müdürü Süleyman Çelebi Höyüklü, ev sahibi Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü birim spor hocaları ve öğrenci sporcular ile bazı sporcuların ailelerin katılımları oldu. Kırıkkale’nin genç sporcularını buluşturan iftar programında ilahi grubu sanatçılardan ilahiler okundu ve hafızlar tarafından Kur’an-ı kerim tilaveti gerçekleşti.

Programda konuşan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü “81 ilimizde olduğu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, Gençlik Merkezimize bağlı merkezlerde ‘Merkezimde Sen Varsın’ projesi kapsamında aslında bir Ramazan ikliminde amacımız bir araya gelmek. Bu vesileyle hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizler Gençlik Merkezi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının tüm spor aktivitelerinden zaten fazlasıyla iç içe yaşayan kişilersiniz, Siz konuklarımız bu iftar davetimize katılmanıza teşekkür ederim” dedi Yemekler yenilmesinin ardında sporcu gençler ve aileleri sohbetler ederek bu iftar programının düzenlenmesine de teşekkür ettiler. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü gelen sporcu ve ailelerine ulaşım hizmetlerini sundu.

İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla