X

MHP Kırıkkale İl Teşkilatı İlçe Kongrelerini Tamamladı

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı salgın sebebiyle ilçe kongrelerini bir hafta içerisinde yaparak tamamladı

Kırıkkale´nin Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt ve Yahşihan ilçe ve Hacılar ve Çerikli kasabalarındaki kongrelerini tamamladı.

Yapılan ilçe kongrelerinde Yahşihan, Keskin, Balışeyh ve Sulakyurt´ta mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edilirken, Bahşılı, Delice, Karakeçili ve Çelebi olmak üzere 4 ilçe başkanlıklarında bayrak değişimi yaşandı. Merkez ilçe kongresi ise 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Mevcut ilçe Başkanı Murat Abalı´nın yeniden aday olduğu genel kurulun Cumartesi Pazar alanında yapılacağı bildirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle kongreleri bir haftalık süreye sığdırmak zorunda kaldıklarını hatırlatan İl Başkanı Baloğlu, “4 ilçemizde bayrak değişimi yaşadık, 4 ilçede mevcut başkanlarımızla yola devam dedik. Bayrak değişimi yaşayan ilçe başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve gelen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Kongre sürecimize katkılarından dolayı Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk´e, Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz´a, Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik´e, Karakeçili Belediye Başkanımız Veysel Aydemir´e ve Hacılar Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu´ya, Türkiye Kamusen İl Temsilciliğimize, TÜRKAV İl Başkanlığımıza, kadın kolları il başkanlığımıza, organizasyonda emeği geçen il ve ilçe yöneticilerimize ayrıca seçim kurulundaki memur ve görevlilerimize teşekkür ederim” dedi.

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla