X

MKE A.Ş.’den Muhteşem Organizasyon

Kırıkkale’de Makine Kimya Endüstrisi Genel Müdürü Yasin Akdere’nin düzenlemiş olduğu MKE çalışanlarına yönelik ‘MKE A.Ş. Ailesi ile Buluşuyor’ etkinliği düzenlendi.

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Genel Müdürü Yasin Akdere etkinlikte yaptığı konuşmada;”Hepinize hoş geldiniz diyorum.İyi ki varsınız,iyi ki bizimlesiniz, iyi ki bu büyük davanın tecrübeyle teknolojinin buluşma noktası olan Makine ve Kimya Anonim Şirketinin bir bireyisiniz, bizimlesiniz bizlere destek veriyorsunuz.Türk silahlı kuvvetlerine destek veriyorsunuz,emniyet güçlerimize destek veriyorsunuz.Güvenlik güçlerimize destek veriyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun.Ben çok ama çok mutluyum,sizin gibi bir aileye sahip olduğum, sizin gibi bir ailenin bireyi olduğum ve sizinle bu davada yürüdüğüm, koştuğum, savaştığım için,tarih yazıyorsunuz, üç gün önce Efes tatbikatındaydık diğer ülkelerin gelmemesi için neler neler yapıldı ama 37 ülkeden 10 binin üzerinde askerle Türk askeri öyle bir efsane tatbikat yerine getirdi ki herkes dilini yuttu.Bütün düşmanlar dilini yuttu ve dahada yutsunlar,yutacaklar,çünkü Türk ordusunun arkasında bu aile var.Bu bitmez tükenmez enerjiye sahip Makine Kimya Endüstrisi ailesi var,7/24 hizmete hazır olan siz değerli kardeşlerim, siz değerli abilerim, siz değerli ablalarım var,iyiki varsınız iyiki bizimlesiniz, dahada büyük hedeflere dahada büyük başarılara sizlerle imza atacağız.Çok çok teşekkür ediyorum,sağolun varolun” dedi.

Konuşmanın ardından büyük alkış alan Yasin Akdere, ”lütfen büyük alkışı sizler hak ediyorsunuz, afiyet olsun yemekten sonra tekrar görüşeceğiz” diyerek alanda bulunan aileleri alkışlayarak konuşmasını sonlandırdı.

Etkinliğe Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE A.Ş Genel Müdürü Yasin Akdere, Türk Metal Sendikası’da Genel Başkan Yardımcısı Halil Erdal, Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Nihat Zengin, MKE A.Ş Genel Müdür Yardımcıları, MKE A.Ş Fabrika Müdürleri,MKE A.Ş işyerlerinde çalışanlar aileleri birlikte katıldılar.

Etkinliğe katılan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğulu sosyal medya şu paylaşımda bulundu: ‘MKE A.Ş. çalışanları ile ” MKE A.Ş. Ailesi ile Buluşuyor” etkinliğinde buluştuk. Savunma sanayimizin motor gücü MKE birlik ve beraberliğiyle daha da güçlü bir şekilde dünyada sahne alacak. Mazluma umut, zalime korku….’

Etkinliğe katılan bir diğer isim ise Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı sosyal medya hesabından şu sözleri iletti : ‘MKE Genel Müdürü Yasin Akdere’nin ev sahipliğini yaptığı MKE çalışanlarına yönelik düzenlenen etkinliğe konuk olduk. İşçi kardeşlerimiz ile bir araya gelip sohbet ettik, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Göreve geldiği günden bu yana özverisi ve çalışkanlığı, MKE’de gerçekleştirdiği atılımlarla takdir toplayan MKE Genel Müdürü Sn Yasin Akdere’ye düzenlediği, MKE çalışanlarının Aile buluşması programı için teşekkür ediyorum.Biriz beraberiz,Hep birlikte Kırıkkale’yiz” dedi.

Türk Metal Sendikası’da Genel Başkan Yardımcısı Halil Erdal ise yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Pevrul Kavlak adına katıldığım bu etkinlikte Başkanımızın selam ve sevgileri aktardığım, Üyelerimiz ve aileleriyle bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulduğum bu güzel ve anlamlı gün için MKE A.Ş Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.”dedi.

Etkinlikte verilecek konserler ise Pençe-Kilit operasyonunda şehitlerimizin olması sebebi ile iptal edildi.

 

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla