X

Önal: ”Ulusal Egemenlik,Ulusun Namusu,Onuru ve Şerefidir”

KIRIKKALE CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) MİLLETVEKİLİ AHMET ÖNAL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLE İLGİLİ BİR MESAJ YAYIMLADI

Kırıkkale Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ahmet Önal,”23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan aynı zamanda Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ün egemenliğin kaynağının milletimize ait olduğunu ilan ettiği gündür. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Ulusal egemenlik, ulusun namusu, onuru ve şerefidir. Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur.”

Önal mesajının devamında ”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan, yoktan var olan bir ulusun hem bağımsızlığını haykırdığı hemde geleceğini emanet ettiği çocuklarına bayram olarak armağan ettiği kutlu bir gündür. “Çocuklar sizler, Türkiye’ yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletimize ait olduğu ülkemizde, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılışının 100. Yılında başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah dan rahmet diliyorum, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Emanetlerini yarına yılmadan taşıyacağımızın sözünü veriyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.”

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla