X

Saygılı;Halka Hizmet Hakka Hizmet

Yoğun çalışma temposundan fırsat bulan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak hasbi hal etti.

Halka hizmetin her şeyin önünde olduğunu belirten Belediye Başkanı Saygılı “Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz. Esnafımızın ve halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” diye konuştu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara Caddesi esnafını ziyarette bulunarak hasbi hal etti. Sürekli halkın içinde, esnaflarla diyalog halinde olmaya özen gösteren Başkan Saygılı, cadde esnafının talep ve önerilerini aldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Saygılı, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Saygılı, “Bir şehrin gelişmesinde orada bulunan esnafların katkısı büyük olur. Esnafımız ve halkımızın desteğiyle hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz” ifadesini kullandı.Esnaf ziyaretinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Biz halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için sorunları bir bir çözüyoruz. Yaz dönemi yaklaşıyor ve bizi yoğun bir çalışma dönemi bekliyor. 2017 programımızı hayata geçirmek için yaz döneminde bütün ekiplerimiz sahada olacak” dedi. Esnaf, Başkan Saygılı’nın kendilerini ziyaret etmesi ve Kırıkkale’ye yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla