X

Sınava Hazırlanmak İsteyenlere Açıldı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ GENÇLERE KAPILARINI AÇTI

Kırıkkale Üniversite Sınavına Üniversitede Hazırlan Üniversitesi kapılarını yarıyıl tatilini şehrin gürültüsünden uzak verimli bir şekilde geçirmek isteyen YGS ve LYS’ ye hazırlanan öğrencilere kütüphaneyi açıyor.

YGS ve LYS’ ye hazırlanan öğrencilere başarılar dileyen Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız “Merkez Kütüphanesini ve Tıp Fakültesi yanında bulunan Çalışma Salonlarını 23 Ocak – 12 Şubat tarihleri arasında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulacak. Zorlu sınav maratonunda üniversite adaylarının ferah ve sessiz bir ortamda daha verimli şekilde ders çalışabilmeleri için kütüphaneyi ve çalışma salonlarını bütün imkanlarıyla seferber edilecek.

Üniversite adayları belirtilen tarihler arasında Üniversitemizi daha yakından tanıma imkanların dan da sahip olacak” dedi. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin bu kılınanların dan yararlanabilmesi için; 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.

İbrahim Akpınar

  

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla