X

Sokakta Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırılmıyor

KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik köpeği Leydi ve Ares’in de katılımı ile yapılan operasyonlarda, sokakta uyuşturucu satarken yakalanan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ekipler, kent merkezi ve ilçelerde sürdürdüğü kontroller sırasında uyuşturucu ticaretinde bulunan sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kırıkkale ili genelinde yapılan çalışmalar kapsamında Kızılırmak mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu satıldığı tespit edilerek, narkotik köpekleri Leydi ve Ares’in katılımı ile operasyon başlatıldı. Yapılan aramalar sonucu esrar maddesi ve extacy hap, ayrıca esrar maddesi paketlemede kullanılan 2 bin adet şeffaf kilitli poşet ele geçirildi. Uyuşturucu madde suçundan gözaltına alınan C.G. ve A.Y., ifadelerinden sonra Adliye’de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Keskin Cezaevi’ne gönderildiler.

Kırıkkale de 2017 yılı içerisinde toplam 152 zanlı hakkında uyuşturucu satıcısı ve içicisi olmak suçlarından haklarında işlem yapıldığı belirlendi. Bu kapsamda 34 zanlı uyuşturucu ticareti yapma suçundan adli mercilerce tutuklandı.

İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla