X
    Kategoriler: Tanıtım

Tüm Dünyayı Etkisi Altına Alan Birim: Bitcoin

Tüm Dünyayı Etkisi Altına Alan Birim: Bitcoin

Üretimine deneysel olarak on iki on üç sene öncesinde başlanmış olan, ertesi dene de hızlıca piyasaya sunulan Bitcoin, yarı anonimdir. Ayrıca sanal bir para olmanın yanı sıra merkezi bulunmayan ilk kripto para olarak da bilinmektedir. İşleyişi bu sebeple her birimizin bildiğinden daha farklı, aslında bildiğimiz ama yabancı hissettiğimiz şekilde ilerlemektedir çünkü sanaldır. Ayrıca yarı anonim olmasının yanı sıra kim veya kimler tarafından üretilip piyasa konulduğu hakkında da bir bilgi yoktur. Yalnız bilinen bir isim ve soyisim kullanılmaktadır. 

Btc, madensiz, değerli bir madde kullanılmadan var edilen ve altın madenciliğine bir hayli benzer işlevlere sahip bir para olmakla beraber ilk zamanlara göre de oldukça ilgi görmektedir. 

Bitcoin Her Şeyi İle Bizler İçin Bir yenilik

Bitcoin işlemleri konusunda başlangıçta herkesin bir bilmediği mevcut. Özellikle de bitcoin satın al kısmı için nasıl işlem yapılacağını araştırmadan, sorgulamadan bilinmiyor. Btc satın al işlemi için yapılması gereken ise aslında gerekli platformlardan alım satım işlemleri gerçekleşmektedir. 

Tabi bu platformlarda satın alma ve satma işlemleri gerçekleştirebilmek için yapılması gereken bir üyelik işlemi de mevcuttur. Bunun için de öncelikli olarak bilgilerinizin en doğru şekilde girilmesi lazım. Çünkü bu konuda bazı platformlarda sistemler olabildiğine sıkı ilerlemektedir. İşlemleri de zaten sandığınızdan çok daha kolay ve kısa süren bir işlemdir. Yani sizler, dolar ve altın alma işlemi yapıyor gibi düşünüp paranızın ederince bitcoin alabiliyorsunuz. 

Bitcoin Geleceğimizin Mimarı mı?

Bitcoin olarak bildiğimiz sanal para birimi , aslında yayımlanmaya başlandıktan ve piyasadaki değeri bu denli arttıktan sonra bize alışmış olduğumuz düzenin aksine bir düzenin mümkün olduğunu ve bizlerin buna uyum sağlamak konusunda o kadar da sıkıntı yaşamayacağını gösterdi. Çünkü artık dünya üzerindeki her yerde büyük bir ilgi görerek kullanılıyor ki kullanılmaya devam edeceği de kesin. Yatırımcılara ek olarak birçok kurum da bu işleyişe geçmiş durumda. 

Sanal para sisteminin bizim üzerimizdeki etkisini gördüğümüz bu dönemlerde yatırımcılarda iniş çıkışlara ek olarak oldukça fazla bir biçimde kazanmaya da devam ediyorlar. 

 

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla