X

TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDULAR

KIRIKKALE İŞİTME ENGELLİLER MASA TENİSİNDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDULAR

İşitme Engelliler Spor Federasyonunun Milli Takım seçmeleri için Samsun’un Bafra İlçesinde düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen Mevlüt Hiçyılmaz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Kız Takımı katıldı.

Takım halinde Türkiye ikincisi olan takımımız, ferdi kategoride Emine Kahraman Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Kahraman bu başarısının ardından Milli Takım Kampına davet edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü’yü ziyaret eden sporcularımız desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler. Açıklamalarda bulunan Rifat Ünlü; Yeni açılan Çok Amaçlı Spor Salonu, yeni yapılan Başpınar Stadyumu Tartan Pisti ve antrenman salonlarıyla sporcularımızın hizmetindeyiz. Tek isteğimiz tesislerimizden her gün yararlanmaları. İşte örnekleri burada tesislerimizi kullanan sporcularımızın başarılar elde ederek karşımıza gelmeleri bizlerin en büyük mutluluk kaynağı. İnanıyorum ki hem Vildan Tuncer hem de Emine Kahraman Milli Takımda Ay Yıldızlı Bayrağımızı en iyi şekilde taşıyacaktır. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ederim dedi.

İbrahim Akpınar

  

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla