X

Ülkücü İşçiler EVET Diyor

KIRIKKALE ÜLKÜCÜ İŞÇİLER İL BAŞKANI HAKAN DÜNDAR AÇIKLAMA YAPTI

TÜRK İŞÇİ HAREKETİNİN LİDERİ HAKAN KANDEMİR’İN KOMUTASINDAKİ ÜLKÜCÜ İŞÇİLER EVET DİYOR.

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği şube Başkanlığı referandum öncesi milliyetçi hareket partisi Kırıkkale il başkanlığı ile toplantıda buluştu. İl başkanı sayın Erdal Baloğlu nun daveti üzerine hoca pasada sohbet toplantısı gerçekleştirildi

İl başkanı ve il yönetimi ile yapılan sohbet te önümüzdeki süreç ve sosyal çalışmalardan bahsedildi. Sayın il başkanı Erdal Baloğlu nun yapmış olduğu konuşmada neden “evet” denmesi gerektiğini, sebep​ ve sonuçlarını anlattı. Sonuna kadar liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’nin yanında olduklarının altını çizen Erdal Baloğlu, ülkücü işçiler derneğimize her zaman istişare icerisindeyiz,hoş sohbet içerisinde bir toplantı gerçekleştirdik.

Ülkücü İşçiler derneği Kırıkkale il başkanı Hakan Dündar ise konusmasinda “Türkiye genelinde yaklaşık 200 bin üyemiz, 140’ın üzerinde şubemiz var. Hedefimiz Ülkücü İşçilerimizin geleceğe umutla bakmalarını sağlamaktır. Genel Başkanımız Hakan Kandemir ile birlikte bu konuda işçilerimizin çalışma koşullarını iyileştirmek ve sorunlarına merhem olmak için çalışmaktayız.16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Türk işçisi dik baş tok karın mutlu yarınlar için hep birlikte ‘;evet’; diyecek.

Geçen hafta İl baskanligimizda yönetimimiz ve üyelerimizle yapmış olduğumuz istişare toplantımız da bu yönde olumlu geçmiştir. Türkiye genelinde İşçilerimizin haklarını aramaları konusunda çözüm odaklı çalışarak projeler gerçekleştirdik. Kırıkkale Şube Başkanı Hakan Dündar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın doktor devlet Bahçeli’nin dediği gibi tek devlet, tek millet ve tek bayrak için ‘evet’ diyeceklerini belirtti “Kırıkkale de ülkücü işçiler olarak sık sık bir araya geliyoruz. Ben işçilerimize sesleniyorum. Derneğimize gelip çayımızı içsinler ve çalışmalarımızda bizimle birlikte yürüsünler. 16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye referanduma gidecek ve biz Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dün olduğu gibi bugünde emrindeyiz” diye konuştu.

İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla