X

Vali Sezer Silah OSB Cazibe Merkezi Olması İçin Çalışıyoruz

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek sanayicilerle bir araya geldi.

İNCELEME YAPTILAR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek sanayicilerle bir araya geldi. Silah İhtisas OSB Müdürü İbrahim Erol’dan yatırımlar hakkında bilgi alan Sezer, üretim tesislerinde de incelemelerde bulunarak, sanayicilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Sezer, Kırıkkale’de, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) dışında alternatiflerin çoğaltılması gerektiğini belirterek, Silah İhtisas OSB’nin bir cazibe merkezi olması için çalıştıklarını söyledi. Vali Sezer’e, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı da eşlik etti.

Kırıkkale 24:

Yorumları Görüntüle (1)

  • Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Silah OSB de fabrika kurmak amacıyla 2019 yılında şirket kurmuş ve arsa almıştı.Bu girişimin bir an evvel faaliyete geçmesini temenni ediyorum.Çünkü bu girişim başarıya ulaşırsa Kırıkkale li zenginlerimizin artık en az riskli sektör olan yapı müteahhitliği dışında da yatırım yapabildiklerini ve Silah OSB ye yatırım yaparak ortaklık kültürünün geliştiğini de göstermiş olacaklar diye düşünüyorum.

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla