X

Vali Yunus Sezer “ Karla Mücadele Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor”

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yoğun kar yağışının ardından İl Özel İdare ekiplerince yürütülen köy yollarını açma çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Balışeyh İlçesine bağlı Mehmetbeyobası köyüne kadar olan köy grup yolunda yapılan yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sezer, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdare ekiplerinin, karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve ilimiz genelinde kapalı köy yolu bulunmadığını ifade eden Vali Sezer, şöyle konuştu:

“ Burası Dinek Dağının etekleri, en fazla yağış alan bir bölgemiz. Arkadaşlarımız dün gece saat 03.00’de yol açma çalışmalarına başladılar. Çok büyük bir fedakarlıkla güzel bir çalışma yapıyorlar. Şehir merkezinde de belediyemiz, belediye işçilerimiz ile beraber büyük bir çalışma yapıyor. Şu an itibariyle kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır. Gelen kara hazırlıklı yakalandık. Güzel bir hazırlık çalışması yapmıştık. Bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılayacak şekilde tedbirlerimizi aldık.” dedi

Çalışmaların 24 saat boyunca aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Sezer, “ Ekiplerimiz sürekli sahada olacaklar. Kar yağışı boyunca grup köylerimiz öncelikli olmak üzere tüm köy yollarımızda ekiplerimiz, araçlarımız arazide olacaklar.” İfadelerine yer verdi.

Vali Sezer, köy yollarını açma çalışmalarında görev alan tüm ekiplere teşekkür ederek, baklava ikram etti.

Mehmetbeyobası Köy Muhtarı Selim Durmaz’ın evine de misafir olan Vali Sezer, köyün sorunları hakkında muhtardan bilgi aldı.

İncelemelerde, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş ile Balışeyh Kaymakam Vekili Mücahit Öztürk’te hazır bulundu.

Kırıkkale24 Haber Merkezi

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla