X

YAHŞİHAN BELEDİYESİ KAPI KAPI SU DAĞITTI

Yahşihan Belediyesi´nden yapılan açıklamada “ Kırıkkale Sular Birliği´nden gelen 1600´lük ana taliye borusunda iki gün süren arıza nedeniyle ilçemiz halkının su sıkıntısı yaşamaması için İtfaiye Müdürlüğümüze ait 4 araç ile Balışeyh ve Delice Belediyelerinden talebimiz üzerine yardım amaçlı gelen 2 arozöz ile birlikte toplam 6 araç ile ilçe halkımızın su ihtiyacını giderdik.
İki gün üst üste gece saat 3´e kadar bilfiil çalışan ekiplerimiz, ilçemiz halkına su sıkıntısını yaşatmadı. İtfaiye Müdürümüz ve itfaiye ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur  yaptığı açıklama da “Maalesef Kırıkkale´mize ve Yahşihan´ımıza su taşıyan ana boruda meydana gelen hasar nedeni ile ilçemizde su kesintisi yaşadık. Kırıkkale Sular Birliğine ait ana hat üzerindeki taliye borusunda meydana gelen hasarın tamirat işlemleri 3 gün sürerken ilçe halkımızın en az sıkıntı ile sorunu atlatmaları için tüm ekiplerimizle seferber olduk. Balışeyh ve Delice´den aldığımız araç desteği ile 6 araçlık bir filo ile ilçe halkımıza su desteğinde bulunduk. Yardımlarından dolayı Balışeyh ve Delice Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İbrahim Akpınar
Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla