X

Yahşihan Şehit Vedat Kutluca Parkı Açıldı


Yahşihan Şehit Vedat Kutluca Parkı Açıldı

Yahşihan Belediyesi tarafından ilçede bir yandan altyapı çalışmaları devam ederken bir yandan da parklar yapılmaya devam ediyor. Göreve geldiği yaklaşık iki yıllık süreçte birçok park açılışı gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Hacıbey Mahallesinde “Şehit Vedat Kutluca Parkı”nı açarak mahalle halkının hizmetine sundu.

ŞEHİT İSMİ VERİLDİ
Yahşihan Belediyesi tarafından ilçede bir yandan altyapı çalışmaları devam ederken bir yandan da parklar yapılmaya devam ediyor. Göreve geldiği yaklaşık iki yıllık süreçte birçok park açılışı gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Hacıbey Mahallesinde dördüncü parkın açılışını gerçekleştirdi. Yahşihan ilçesine bağlı Hacıbey mahallesine yapılan parkta Hakkâri’nin Yüksekova İlçesinde Bölücü Örgüt Mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Er Vedat Kutluca’nın ismi verildi. Şehit Babası Abidin Kutluca Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a parka oğlunun isminin verilmesinden dolayı teşekkür etti.

VATAN EVLATLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Toplamda 2500 metrekare alanda, 1 adet survivor parkuru, 1 adet çocuk oyun grubu, 1 adet 10’lu fitness takımı, 1 adet futbol sahası, 1 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası, 7 adet kamelya ve 2 adet yetişkin salıncağından oluşan “Şehit Vedat Kutluca Parkı” Hacıbey Mahallemize hayırlı olsun. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içen vatan evlatları için ne yapsak azdır. Bu yüzden parkımıza, ailesi Hacıbey Mahallesinde oturan Şehidimiz Vedat Kutluca’nın ismini verdik.

eset nod32 satın al

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla