X

Yılmaz’a Yoğun İlgi

KIRIKKALE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHİR YILMAZ’A YOĞUN İLGİ

Kırıkkale İyi Parti,Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti İttifak belediye başkan adayı Mahir Yılmaz,hafta sonu 3 mahallede açık hava toplantısı düzenledi.

YILMAZ’A YOĞUN İLGİ

İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz hafta sonu,Karşıyaka,Yenimahalle ve Etiler’de açık hava toplantıları düzenleyerek vatandaşlar ile bir araya geldi.Her üç mahalle’de de vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

Yılmaz açık hava toplantılarında yaptığı konuşmalarda,” 65 yaş ve üzeri vatandaşların ulaşım giderlerini belediyenin karşılayacağını,Su ücretlerinde indirim yapılıp, aile bütçesine katkı sağlanacağını,sosyal yardımların artırılarak adil dağıtılacağını,Pazar yeri olmayan mahallelerde kapalı pazar yeri ihtiyaçlarının acilen giderileceğini,otopark sorununu çözüme kavuşturacağını,çalışan anneler için kurulacak belediye kreşlerinde çocuklarının emin ellerde olacağını ve hastanelere ulaşımı kolaylaştıracağını” söyledi.

Yılmaz’a açık hava toplantılarında CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal,CHP il başkanı Onur Yüksel Bozdağ,İyi Parti İl başkanı Bülent Şükrü Altınışık,Demokrat Parti il başkanı Hayati Çimen ve partililer eşlik etti.

 

Kırıkkale 24:

Yorumları Görüntüle (3)

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla