X

Zabıtadan Ramazan Denetimi

KIRIKKALE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ KONTROLLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale belediyesi Zabıta ekipleri ayrıca çalışmaları kapsamında gıdaların son kullanma tarihlerini, bozuk olup olmadıklarını, saklama koşullarını kontrol ediyor, üretimde çalışanların da kurallara uyup uymadıklarını denetliyor.
Sağlıksız ortamda üretimi yapılan, saklanan ve satışa sunulan gıda ürünlerinin satışına izin verilmiyor. Ekmek fırınları, restoranlar, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, tatlı ve pastacılık ürünleri yapan işyerleri devamlı denetleniyor. İşyerlerinde yapılan incelemelerde, satışa sunulan ürünlerin gramajı ve sağlığa uygunluğu ile vergi levhası ve işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı gibi tüm konular titizlikle inceleniyor. Eksikleri olan işyerlerine gerekli uyarılar ve yasal işlemler yapılıyor.
Kırıkkale belediyesi Zabıta Müdürü Tuncay Bulut; zabıta ekiplerinin devamlı suretle denetim yaparak halkın huzur ve güvenliğini sağladığını belirterek, “Ekiplerimizin denetimleriyle hemşerilerimiz sofralarında sağlıklı gıda tüketiyorlar. Ekiplerimizin denetimleri Ramazan ayı içerisinde yoğun olarak devam edecek.” dedi. Bulut ayrıca vatandaşların şikayetlerini alo 153 zabıtaya bildirmelerini istedi.
İbrahim Akpınar

Kırıkkale 24:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla