X

Ziyaretçi Defteri

 

Yorumları Görüntüle (11)

  • Yayın hayatınıza girdiğiniz ilk günden beri sizi takip ediyorum. Haberleri hızlı bir şekilde sitenizde yayınlamanız, içerik ve yazarlarınız yerel ve genel haberleriniz yerel basın içerisinde en ideali diyebilirim. Bize böyle güzel bi hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim.
    Bir kaç eksiklikler de gözüme çarptı diyebilirim. İlimizde vefat edenler, namaz vakitleri tarihte bugün anket köşesi, haberlere yorum bölümü ve whatsap üzerinden gelen haber ihbar köşesi de oluşturulursa mükemmel olur. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla...

    • Teşekkür ederiz Hakan Bey,eksiklerimizi her geçen gün telafi edeceğimizden emin olabilirsiniz,çok teşekkür ederiz.

  • nasıl haber yapıyorsunuz. İnsan haberi yazdıktan sonra 3-4 defa kontrol eder. Böyle bozuk bir dille yazılmış internet haber sitesi görmedim.

    • Tşk ederiz Enes bey,hatamızıda söylerseniz bilmek isteriz (hangi haber acaba)

  • Merhaba mart ayındaki Özge berk haberi için ulaşmıştım. Benim annem de aynı rahatsızlıktan muzdaripti. Gastrit dahik birçok şey söylendi. Fakat rahatsızlık farklı çıktı. Yediklerinin geçişi sağlayan mide kapakçığı kasları zarar görmüştü. Teşhis aşamasında yemek borusundaki daralmalar görülmesine rağmen isimlendirilmedi. Hekimin ismini arkadaş için paylaşmak istedim. Çok geç gördüğüm için gerçekten üzüldüm. Hekim ismi Prof.Hasan fevzi Batırel dir. En son Marmara üniv. Devlet hastanesinde dekandı kendisi.

  • Özge Berk için yazıyorum. Eğer hâlâ aynı problem devam ediyorsa Yeşilhisar İçmece suyuna gitmesini tavsiye ediyorum. Babaannemde buna benzer problem vardı teşhis konulamıyordu. Psikolojik rahatsızlık deniyordu. O suyu içtikten sonra düzelmişti. Umarım iyileşir.

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla