X
    Kategoriler: Yazarlar

ASILSIZ İDDİALAR…

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilindiği üzere Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü harikalar yaratıyor.

Bu günlerde,İlimizde uyuşturucu ile mücadele en üst seviyeye çıktı,Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile mücadele aralıksız sürüyor.Hayat içerisinde devam eden adi vakaları saymıyorum.

Buna hepimiz şahidiz,birde bunca yükün arasında emniyet müdürlüğü dünyaca bilinen bir terör örgütü olan DEAŞ’ı da Kırıkkale’de barındırmamakta kararlı çalışmalar yapıyor,buna en son örnek İlimizde 7 DEAŞ’li şüphelinin yakalanıp,Sakarya Emniyetine teslim edilme operasyonudur.

Tabi Kırıkkale Emniyetinin yapmış olduğu bu başarılı çalışmalar heralde bütün terör örgütlerinin dikkatini çekmiş olacak ki hep birlikte emniyet güçlerine ağızlarından salyalar akıtarak saldırmaya başladılar.

Tabi her şeyleri yalan dolan üzerine kurulu,toplumun huzur ve refahına kast etmiş olan bu örgütler,yine bir yalana sarılarak,Emniyette işkence gördüklerini dillendirmeye başladılar.Üstelikte bunu daha çok,daha çok kimselere ulaşmak adına sosyal medya üzerinden örgütlü bir şekilde yapmaya başladılar.Genellikle yurt dışı ve sahte hesaplar üzerinden böyle bir yaygara koparmak ve Kırıkkale Emniyetinin yapmış olduğu çalışmaları baltalamak ve gölge düşürmek istiyorlar.

Ülkemizin çok tehlikeli ve kötü günlerden geçtiği bu dönemde, bu gibi kara propagandalara prim vermemek gerekir,çok zor şartlarda canlarını tehlikeye atarak,üstelik mesai kavramını yitirmiş gecesi gündüzü birbirine karışmış,bu zorluklar içerisinde esas işkenceyi emniyet mensupları çekiyor,hergün evinden helalleşerek çıkan bu insanların haklarını ödeyemeyiz, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan emniyetimize destek olmak hepimizin görevidir.

Çok yakın bir örnek olan Şehit Fethi Sekin,göğsünü siper edip onca insanın canının kurtulmasına sebep olmuş,adeta gözünü bile kırpmamıştır.Bütün Şehitlerimizin Aziz ruhları önünde tazimle eğiliyorum.

Ramazan TOSUN:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla