X
    Kategoriler: Yazarlar

Ey Türk Milleti!!!

Bütün terör örgütleri, emperyalist devletler ve onun maşası durumunda olan devletler adeta,salyalarını akıtarak kuduz bir köpek gibi dört bir koldan saldırıyorlar.

 

100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk,silah arkadaşları ve büyük Türk milleti nasıl bir birliktelik ruhu yaratarak düşmanı hezimete uğratıp büyük bir zafer kazandı ise, bugünde aynı birlikteliği sağlayarak, bu terör illetinin ve emperyalist emellerin bu topraklar üzerinde hiçbir işe yaramayacağını kararlı bir şekilde göstermek zorundayız.

 

Gün siyaset, ayrışma günü değil,aksine bütün fedakarlıklar yapılarak,birlikte olma günüdür.

 

Bu birlikteliğin reçetesi,Din, Atatürk ve Vatan üçlemesidir,bu değerler etrafında birleşerek tek vücut olmalıyız.

 

Bunu sağladığımız zaman, dün İzmir’de Şehit olan Fethi Sekin gibi nice kahramanlar bu milletin bağrından çıkacak ve hainlere aman vermeyecek ve hiçbir güçte bu topraklar üzerindeki emellerine ulaşamayacaktır.

 

Ulusumuzun başı sağolsun…

Ramazan TOSUN:

Yorumları Görüntüle (2)

  • Yazdıklarınıza aynen katılıyorum.. Yazınız hatta beni öyle etkiledi ki bende yarından itibaren sizin gibi bir bıyık büyütmeyi düsünüyorum... Allah hepimizi terrör den saklasın ve isteyen herkeze böyle bir bıyık nasip etsin..Sizden ricam böyle bir bıyığı nasıl büyüttünüz hakkında bi yazı yazmanız

    • Sayın bıyıksever bey. Sizinle hemfikirim. Benim de en büyük temennim bu terör belasından kurtulmak. Lâkin bunu düşünmek için de bıyığa gerek yok, marifet tüy de olmasa gerek!

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla