X
    Kategoriler: Yazarlar

Seçimin Galibi MHP

Evet!!! bir seçim daha sona erdi,ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.Tabi her seçimin bir kazananı ve kaybedeni vardır.

 

Fakat bu seçimde kazanan ve başarısını zirve yaptıran bir parti var ki oda MHP’dir.

 

Biraz geriye gidersek,Kongre süreçlerini ve ardı ardına gelen istifaları hatırlarsınız,parti içi muhalefet amansız bir şekilde Devlet Bahçeli’yi eleştiyor ve genel başkanlığı bırakmasını istiyordu.Zaman içinde geçen tartışmaları hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

 

Ardından muhalefet ettiği Ak parti ile seçim ittifakı kuracağını açıklayan Bahçeli, kendi muhaliflerini bırakın parti tabanı tarafından bile eleştirilmeye başlanmıştı.Kamuoyunda çıkan anketler adeta MHP’yi bitmiş,baraj altında kalmış,bazı çevreler kurulan cumhur ittifakına da hiç bir katkısı olmayacağını söylüyorlardı.

 

Tabi Devlet Bahçeli kimseye kulak asmadan bildiği yolda kendisine inanmış parti teşkilatları ile yoluna devam etti.Hatta ara ara ittifaka da bazı uyarılarda bulundu.

 

Ve gün geldi çattı,seçimler yapıldı,MHP hiç kimsenin beklemediği bir çıkış yaparak,hem barajı aştı hemde mevcut milletvekili sayısını artırdı.

 

Tabi burada daha önemli olan bir durum yapılan seçimle daha da gün yüzüne çıktı.MHP tamamen kilit bir parti konumuna geldi.Son seçimle ortaya çıkan meclis aritmetiği artık Ak partiyi MHP’ye mecbur bıraktı.

 

Bakalım genel başkan Devlet Bahçeli bundan sonra ne yapacak,AKP ile bir koalisyon içerisinemi girecek,yoksa dışardan destek mi olacak?Tabi ilerleyen günler bunu bize gösterecek.

 

Peki MHP Kırıkkale teşkilatına gelecek olursak,

 

Başarılı bir il başkanı,Erdal Baloğlu ve ekibi seçimin açıklandığı günden itibaren,ramazan ayında oruç ağızla,adeta yerlerinde bir dakika durmadan liderlerine gösterdikleri sadakat ile hiç yılmadan çalışarak bugün zaferlerini bir milletvekili ile taçlandırdılar.

 

Hastalandığı halde kolunda serumla bir saat sonra ayaktayım çalışmalara devam diyen ve teşkilatını motive eden bir başkan düşünün,helali hak ediyor olsa gerek.

 

Ramazan TOSUN:

Bu web sitesi çerezleri kullanmaktadır.

Okumak için tıkla